Eet lekker en gezond thuis!

26 maart 2020 geplaatst

Of je nu ineens héél veel ballen hoog te houden hebt, het sporten moet missen, of de deur niet meer uit mag of kan: in deze periode is het belangrijk dat je goed eet. Door gezond te eten zit je lekker in je vel en dat kun je goed gebruiken! Onze voedingsdeskundige Brenda Frunt geeft vanuit de Voedingsacademie de beste tips.

Natuurlijk helpen wij je graag op weg, met een paar lekkere en voedzame John West recepten. Gezond, lekker en met ingrediënten die je vaak al in huis hebt. Want als je vaker thuis eet, is een beetje extra inspiratie wel fijn, toch?

 

In een goed en gevarieerd weekmenu mag vis niet ontbreken. 2 à 3 keer per week is het advies. Hierbij hoef je je natuurlijk niet te beperken tot het avondeten!

Lekker én makkelijk voor de lunch: 

Voedzame en simpele pasta’s, salade en wraps:

Lees ook eens deze blog waarin Voedingsdeskundige Brenda uitlegt hoe je gezonde keuzes maakt én hoe je je kinderen hierbij betrekt.


Snel en gezond voor tussendoor:


Ook relaxte moeder Elsbeth is met haar gezin druk bezig met gezond eten. Daarom maakte zij een weekmenu aan de hand van tips van voedingsdeskundige Brenda Frunt. Vis is belangrijk voor variatie en natuurlijke proteïne. Daarom vind je ook twee vis-recepten van John West in het menu! Bekijk hier het weekmenu.

Delen

Ook interessant

Hoe belangrijk is makreel voor jou?

Dat vis gezond voor je is, dat weet iedereen wel. Maar hoe belangrijk is makreel eigenlijk voor je? Wij vragen het aan ...

Lees meer

Meer sporten in 2021? Let ook op je voeding!

Januari: de eerste weken van een gloednieuw jaar. Vol plannen en mogelijkheden waar je natuurlijk het allerbeste uit wil halen. Staat ‘meer ...

Lees meer