Frisse tonijnsalade met avocado

4 personen
10 minuten
Voorgerecht
Tonijn

Bereiden

  1. Pers in een kom een halve citroen uit, meng deze met de tijm en wentel de tonijn hier goed doorheen. Laat minimaal 6 minuten marineren.
  2. Was en snijd de salade. Snijd de mini paprika’s en avocado in smalle reepjes. Snijd de feta in blokjes.
  3. Verdeel de sla over de 4 borden en verdeel de paprika en feta hier overheen. Verkruimel de gemarineerde tonijn boven de salade en plaats de avocado reepjes er mooi op. Besprenkel met een paar druppels olijfolie en een paar druppels citroensap (van de tweede citroenhelft).

 

TIP: Gebruik voor wat extra pit eens rucola sla!

Ingrediënten

  • 1 blik John West Tonijnmoot in Water (145g)
  • 1 citroen
  • 1 takje tijm
  • 1 krop romaine sla
  • 150 g feta
  • 4 mini paprika’s
  • 1 avocado
  • 2 el olijfolie
Delen
Print
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het