Makkelijke Zalmpaté

4 personen
10 minuten
Borrelhapje
Zalm rood

Bereiden

Doe als eerste de zalm, samen met de roomkaas, in een kom.

Voeg de dille en citroensap toe en prak dit grondig tot een geheel.

Kruid het mengsel royaal met Zwarte peper. Voeg de lepel Mierikswortel toe en lepel er rustig doorheen.

Serveer met crackers of een lekker stukje stokbrood.

[video width="1080" height="1080" mp4="http://visopzijnbest.john-west.nl/wp-content/uploads/2017/11/29-Easy-Salmon-Pate-Dutch-V2-SMALL.mp4"][/video]

Ingrediënten

  • 100g Roomkaas
  • 1 eetlepel Mierikswortel
  • 2 eetlepels Citroensap
  • 1 eetlepel Dille
Delen
Print
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het