Mini pizza met ansjovis

2 personen
20 minuten
Borrelhapje
Sardines

Bereiden

Mini pizza’s op zijn best! Met de heerlijke ansjovis in olijfolie, geef je jouw mini pizza een compleet nieuwe smaakbeleving. Lekker om samen uit te proberen!

Bereidingswijze

  • Snijd de ui, knoflook, tomaat, aubergine en ansjovis in zeer fijne blokjes.
  • Verhit een koekenpan met olijfolie en bak hier de ui, knoflook, tomaat en aubergine in
  • Voeg tijdens het bakken wat oregano toe. Het is belangrijk dat je hier oregano gebruikt en géén zout, de ansjovis is van zichzelf namelijk al erg zout.
  • Pak de mini pizzabodem en smeer de gegaarde ingrediënten hierover uit.
  • Verdeel de fijngesneden stukjes ansjovis over de mini pizza en garneer met Parmezaanse kaas.
  • Bak de mini pizza’s in … minuten op 180 graden en het is tijd om aan tafel te gaan!

Ingrediënten

  • 1 blikje John West ansjovis in olijfolie (95g)
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tomaten
  • ½ aubergine
  • Mini pizza bodems
  • Parmezaanse kaas
  • Snufje oregano
  • 5 ml olijfolie, om in te bakken
Delen
Print