Bruschetta met Gegrilde Sardines en Tonijn

6 personen
20 minuten
Borrelhapje
Sardines

Bereiden

  • Vermeng de knoflook, Provençaalse kruiden, olijfolie en het zeezout
  • Dip de plakjes brood om en om in het olijfolie mengsel
  • Verhit een koekenpan, rooster de stukjes brood goud bruin en laat vervolgens afkoelen
  • Leg op 3 stukjes bruschetta de tonijn basilicum met een zongedroogd tomaatje
  • Leg op de 3 andere stukjes bruschetta 20 gram van de gesneden groenten en 1 gegrilde sardine
  • Presenteer de hapjes, eventueel met een beetje zeewiersalade als topping

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook, fijngesnipperd
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 1 el olijfolie
  • grof zeezout
  • 1 grote snee multi volkoren brood, in 6 stukken gesneden
  • 40 gram John West Tonijn Inspirations Basilicum (voor 3 hapjes)
  • 3 zongedroogde tomaatjes
  • mix van 60 gram zoete puntpaprika, tomaat, rode ui, basilicum en olijven, fijn gesneden
  • 3 stuks John West Gegrilde Sardines Naturel (voor 3 hapjes)
  • beetje zeewiersaalde als topping
Delen
Print