Fresh toast sardientje

2 personen
15 minuten
Borrelhapje
Sardines

Bereiden

Lekker voor bij de borrel! Een gezonde en makkelijke manier om je weekend mee te starten. Heerlijk om te delen of zelf van te genieten. Geniet ervan!

Bereidingswijze

  • Snipper de knoflook fijn en meng deze samen met de olijfolie, Provençaalse kruiden en het zeezout op een plat bord.
  • Wentel de snee brood goed door het mengsel en zorg dat beide kanten goed bedekt zijn.
  • Verhit een koekenpan op het vuur en toast het brood aan beide kanten mooi goudbruin.
  • Laat het brood hierna goed afkoelen en snijd het vervolgens in 9 gelijke stukjes.
  • Meng de Skyrr, pesto en verse limoendruppels in een kom en smeer dit uit op de toastjes.
  • Verdeel de sardines over het vers gemaakte mengsel en garneer de toastjes met een cherrytomaatje en een blaadje verse basilicum.
  • Zorg er met een prikker voor dat alle ingrediënten goed op zijn plaats blijven zitten. Zo blijft je creatie mooi presenteerbaar!

 

Ingrediënten

  • 1 blikje John West gegrilde sardines in water (100g)
  • ½ teentje knoflook
  • 35g magere Skyrr
  • Verse limoensap (druppels)
  • 10g verse pesto
  • 1 snee volkorenbrood
  • 1 theelepel Provençaalse kruiden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 3 cherrytomaatjes
  • 9 blaadjes verse basilicum
  • Snufje zeezout
  • Mini satéprikkers
Delen
Print