Bruschetta met Gegrilde Sardines en Tonijn
6 personen
20 minuten
Borrelhapje
Sardines
Bereiden
- Vermeng de knoflook, Provençaalse kruiden, olijfolie en het zeezout
- Dip de plakjes brood om en om in het olijfolie mengsel
- Verhit een koekenpan, rooster de stukjes brood goud bruin en laat vervolgens afkoelen
- Leg op 3 stukjes bruschetta de tonijn basilicum met een zongedroogd tomaatje
- Leg op de 3 andere stukjes bruschetta 20 gram van de gesneden groenten en 1 gegrilde sardine
- Presenteer de hapjes, eventueel met een beetje zeewiersalade als topping
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook, fijngesnipperd
- 1 el Provençaalse kruiden
- 1 el olijfolie
- grof zeezout
- 1 grote snee multi volkoren brood, in 6 stukken gesneden
- 40 gram John West Tonijn Inspirations Basilicum (voor 3 hapjes)
- 3 zongedroogde tomaatjes
- mix van 60 gram zoete puntpaprika, tomaat, rode ui, basilicum en olijven, fijn gesneden
- 3 stuks John West Gegrilde Sardines Naturel (voor 3 hapjes)
- beetje zeewiersaalde als topping
Print