Zalmsalade met Quinoa, Avocado en Feta

4 personen
20 minuten
Lunch
Zalm roze

Bereiden

Bereidingswijze

- Kook de quinoa 15 minuten in water met zout en giet het daarna af.
- Snijd de wortels in schijfjes en halveer de tomaten
- Voeg de quinoa en zalm toe, roer daarna goed.
- Snijd de feta in blokjes en de avocado in reepjes en voeg ze daarna toe met wat zout en peper.
- Breng de salade op smaak met wat olijfolie en azijn en te slotte de peterselie over het gerecht
- Eet smakelijk!

Voeg eventueel wat citroen toe om het gerecht nog wat extra pit te geven.

Ingrediƫnten

  • 1 blikje(110g) MSC zalmstukjes met citroen en tijm van John West
  • 150 gram quinoa
  • 180 gram feta
  • 2 wortels
  • 1 avocado
  • 1 handje cherrytomaatjes
  • 2 takjes peterselie
  • Een scheutje olijfolie
  • 1 eetlepel balsamico azijn
  • Zout en peper
Delen
Print
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het