Zalmsalade met Quinoa, Avocado en Feta
4 personen
20 minuten
Lunch
Zalm roze
Bereiden
Bereidingswijze
- Kook de quinoa 15 minuten in water met zout en giet het daarna af.
- Snijd de wortels in schijfjes en halveer de tomaten
- Voeg de quinoa en zalm toe, roer daarna goed.
- Snijd de feta in blokjes en de avocado in reepjes en voeg ze daarna toe met wat zout en peper.
- Breng de salade op smaak met wat olijfolie en azijn en te slotte de peterselie over het gerecht
- Eet smakelijk!
Voeg eventueel wat citroen toe om het gerecht nog wat extra pit te geven.
Ingrediënten
- 1 blikje John West MSC Zalmstukjes met Citroen en Tijm
- 150 gram quinoa
- 180 gram feta
- 2 wortels
- 1 avocado
- 1 handje cherrytomaatjes
- 2 takjes peterselie
- Een scheutje olijfolie
- 1 el balsamico azijn
- Zout en peper
Print