Waterkers salade met John West For Salads Tuna Chili Garlic

2 personen
20 minuten
Lunch
Vis met een extra

Bereiden

Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan goudbruin.

Maak een dressing van 3 el Kikkoman sojasaus , 1 el rijstazijn en twee tl sesam olie.

Schik de waterkers op de borden en verdeel hier de rest van de ingrediënten over, hou het sesamzaad apart.  Maak de salade aan met de dressing en garneer met het sesamzaad.

 

Ingrediënten

  • 1 blikje John West For Salads Tuna Chili Garlic 110g
  • 100 g waterkers, gewassen
  • ½ venkel, in reepjes
  • ¼ komkommer, in de lengte in vieren en vervolgens in plakken
  • 3 kleuren kleine puntpaprikas, in ringen
  • 2 el sesamzaad
  • 3 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el Rijstazijn
  • 2 tl Sesam olie
Delen
Print