Pastasalade Niçoise

4 personen
30 minuten
Lunch
Vis met een extra

Bereiden

  1. Kook de pasta volgens de verpakking en spoel af onder koud stromend water. Kook ondertussen de eieren 8 minuten en de sperzieboontjes 5 minuten. Spoel deze eveneens af onder koud water.
  2. Doe de pasta in een kom samen met de tonijn, fijngesneden anjovis, gebroken sperzieboontjes, olijven, kappertjes en cherrytomaatjes. Meng het geheel en garneer met uienringen, stukjes ei en verse peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer de pastasalade op een bedje van rucola.

 

Mmmmmm…… smullen maar!!!!

 

 

Ingrediënten

  • 1 zakje John West Tuna with a Twist Franse Dressing (85g)
  • 4 stukjes John West Ansjovis in Olijfolie (50g)
  • 300 g korte pasta (denk aan penne of fussili)
  • 2 gekookte eieren
  • 200 g gebroken sperzieboontjes
  • 150 g zwarte olijven
  • 1 el kappertjes
  • 10 cherrytomaatjes gehalveerd
  • 1 rode ui in dunne ringen
  • verse peterselie
  • zakje rucola
Delen
Print