Noedel salade met John West For Salads Chili Garlic

2 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Vis met een extra

Bereiden

Kook de noedels volgens de voorschriften op de verpakking. Roerbak ondertussen de radijsjes kort op hoog vuur en blancheerde sugarsnaps en spoel ze af met koud water.  Maak een dressing van 3 el chilisaus, 2 theelepels sesamolie en het sap van een limoen.

Meng vervolgens alle ingrediënten behalve de lente-ui en maak op smaak met peper en zout. Garneer met dun gesneden lenteui.

Ingrediënten

  • 1 blikje John West For Salads Chili Garlic 110g
  • 150 g rijstnoedels
  • 100 g cherrytomaten, gehalveerd
  • 10 radijsjes, in kwarten
  • 100 g sugarsnaps
  • ½ mango, in blokjes
  • 50 g verse sojabonen
  • 1 lente-ui
  • 1 limoen
  • 3 el Chilisaus
  • 2 el Sesamolie
  • Arachide- of zonnebloemolie om in te bakken
Delen
Print