Salade met boontjes, groene asperges en Makreel

4 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Makreel

Bereiden

1. Maak de groenten schoon. Verwijder de harde onderkant van de asperges en de uiteindes van de sperziebonen. Snijd de asperges in schuine stukken en de ui in halve ringen. Halveer de cherrytomaatjes.

2. Breng in een pan water aan de kook met een beetje zout en kook de boontjes beetgaar. Spoel de boontjes gelijk onder koud water af, dan blijven ze mooi groen. Doe hetzelfde met de asperges.

3. Meng de bonen, asperges, tomaat, ui, geperste knoflook en sla voorzichtig door elkaar.

4. Lek de makreel uit, snijd deze in stukjes en verdeel over de salade.

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Makreelfilet in Water Easypeel (115 g)
  • 200 g sperziebonen
  • 200 g groene asperges
  • 1 doosje cherrytomaten
  • 1 rode ui
  • klein bosje sla naar keuze
  • 1 teentje knoflook
Delen
Print