Arabisch broodje makreel

1 persoon
20 minuten
Lunch
Makreel

Bereiden

Gemarineerde Ui:

Vooraf maken voor optimale smaak.

Snij de ui in ringen en breng 3 cl water aan de kook met de azijn, chilipeper en de suiker.

Draai het vuur uit en voeg nu de ui toe. Giet het over in een schaal of bewaardoos en laat dit liefst een nacht, maar mag ook langer staan.

Tip: vul ook eventueel aan met plakken komkommer.

Toast het witte brood en besmeer dit met wat Garden Gourmet Baba ganoush (aubergine spread), verdeel de asperge punten en wat gemarineerde uiringen over de Baba ganoush en eindig met een paar mooie filets makreel. 

Ingrediënten

  • 2 rode ui, in ringen
  • 3 cl water
  • 2 cl rode wijnazijn
  • 1/4 chilipeper, in stukjes
  • 2 el suiker
  • 1 snee geroosterd wit oerbrood
  • Garden Gourmet Baba Ganoush (aubergine spread)
  • Asperge tips
  • 1 blikje John West Makreelfilets in zonnebloemolie Easypeel (115g)
Delen
Print