Romige makreel-gnocchi met pancetta

4 personen
30 minuten
Hoofdgerecht
Makreel

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C of gasstand 6. Snijd de pancetta in stukjes, hak de bieslook fijn en rasp de Parmezaanse kaas. Laat de makreelfilets uitlekken.
  2. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen de pancetta tot deze goudbruin kleurt.
  3. Meng in een grote kom de crème fraîche, bieslook en de helft van de Parmezaanse kaas met de makreelfilets en breng op smaak met zout en peper. Voeg de gnocchi en pancetta hier aan toe, meng goed door en plaats het mengsel in een ovenschaal.
  4. Bestrooi het geheel met de resterende Parmezaanse kaas en bak voor 15 minuten in de oven tot de kaas goudbruin kleurt. Serveer direct.

Ingrediënten

  • 3 blikjes John West MSC Makreelfilets in Water Easypeel(115g)
  • 400 g gnocchi
  • 100 g pancetta
  • 125 g crème fraîche
  • ½ bosje verse bieslook (of rozemarijn)
  • 1 el Parmezaanse kaas
Delen
Print