Risotto met Zalm en Asperges

1 persoon
10 minuten
Hoofdgerecht
Zalm roze

Bereiden

Schil de asperges en kook ze 10 minuten. Zorg dat ze een beetje stevig blijven. 

Smelt de boter in een pan en voeg een gesnipperd uitje en rijst toe. Bak de rijst en voeg een pollepel bouillon toe. wacht tot de bouillon in de rijst is opgenomen en voeg opnieuw bouillon toe. Herhaal dit tot de rijst goed gaar is. Voeg daarna de room en Parmezaanse kaas toe. 

Smelt boter in een koekenpan en bak de asperges bruin met wat zout en peper. bewaar de koppen van de asperges voor decoratie. 

serveer de risotto in kommen. Voeg de zalm met dille en de aspergekoppen toe.

Smullen maar! 

Ingrediënten

  • 2 blikken John West MSC Zalmstukjes met Dille (110g)
  • 1 bos groene asperges
  • 300-350g risottorijst
  • 1l plantaardige bouillon
  • 20cl verse vloeibare room
  • 20g boter
  • 100g Parmezaanse kaas
  • 1 ui
  • zout en peper
Delen
Print