Pizza makreel

4 personen
30 minuten
Hoofdgerecht
Makreel

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de makreelfilets uitlekken. Pers de citroen volledig uit boven een kom, meng ongeveer 2 el zwarte peper uit de molen hier doorheen. Wentel de makreelfilets goed door het citroensap en laat voor minimaal 6 minuten marineren.
  2. Rol het pizzadeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier uit. Besmeer het deeg met de tomatenpuree.
  3. Snijd de tomaten en lente-ui in kleine stukjes en verdeel deze over de pizza. Verdeel de gemarineerde makreelfilets over de pizza.
  4. Plaats de bakplaat voor 15 minuten in de oven. Serveer direct.

Ingrediënten

  • 3 blikjes John West MSC Makreelfilets in water Easypeel (115g)
  • 1 citroen
  • 2 el zwarte peper
  • 1 pizzabodem
  • 250 ml tomatenpuree
  • 5 tomaten
  • 2 lente-uitjes
Delen
Print