Pizza makreel
4 personen
30 minuten
Hoofdgerecht
Makreel
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de makreelfilets uitlekken. Pers de citroen volledig uit boven een kom, meng ongeveer 2 el zwarte peper uit de molen hier doorheen. Wentel de makreelfilets goed door het citroensap en laat voor minimaal 6 minuten marineren.
- Rol het pizzadeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier uit. Besmeer het deeg met de tomatenpuree.
- Snijd de tomaten en lente-ui in kleine stukjes en verdeel deze over de pizza. Verdeel de gemarineerde makreelfilets over de pizza.
- Plaats de bakplaat voor 15 minuten in de oven. Serveer direct.
Ingrediënten
- 3 blikjes John West MSC Makreelfilets in water Easypeel (115g)
- 1 citroen
- 2 el zwarte peper
- 1 pizzabodem
- 250 ml tomatenpuree
- 5 tomaten
- 2 lente-uitjes
Print