Pastasalade Makreel

4 personen
10 minuten
Hoofdgerecht
Makreel

Bereiden

1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking, spoel deze koud af en leg apart in een zeef.

2. Kook ondertussen de erwtjes beetgaar en spoel ze direct af met koud water. Snijd de cherry tomaatjes in partjes en de lente-ui en rode ui in halve ringen. Lek de blikjes makreelfilet en ansjovis uit.

3. Schep de erwtjes, lente-ui, rode ui, tomaat, ansjovis, makreel en de pesto goed door elkaar. Meng met de afgekoelde pasta en verdeel over de borden.

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Makreelfilets in Water Easypeel (115g)
  • 1 potje John West Ansjovisfilets (100g)
  • 400 g pasta naar keuze
  • 300 g erwtjes (diepvries)
  • 2 lente-ui
  • 1 rode ui
  • 1 doosje sherry tomaatjes
  • 4 el pesto
Delen
Print