Pasta pesto met zalm en feta

4 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Zalm roze

Bereiden

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed uitlekken.
  2. Laat ondertussen de erwtjes en de zalm uitlekken, bewaar 2 el van het vocht van de zalm. Verwijder eventueel vel en graten van de zalm en maak de stukken los. Verkruimel de feta kaas.
  3. Meng de uitgelekte pasta met het vocht van de zalm, de pesto en de erwtjes in de pastapan en kook voor 2-3 minuten onder goed roeren. Voeg de laatste 30 seconden de zalm toe.
  4. Verdeel over de borden en garneer met de basilicumblaadjes en verkruimelde feta.

 

TIP: Probeer voor een vollere smaak eens onze rode zalm: John West Wilde Rode Zalm (418g).

Ingrediënten

  • 1 blik John West Wilde Roze Zalm (418g)
  • 300 g penne
  • 1 potje groene pesto
  • 100 g erwtjes (blik)
  • 150 g feta kaas
  • handvol basilicum blaadjes
Delen
Print