Noedels met Makreelfilet in water

4 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Makreel

Bereiden

1. Snijd de paksoi in stukjes. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op het pak.

2. Verhit 2 el olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de Thaise rode currypasta 1 min. Voeg de paksoi toe en bak 2 min. Voeg 200 ml kokosmelk toe en breng aan de kook.

3. Schep de noedels en 3 blikjes Makreelfilets in stukjes erdoor. Verdeel over de borden. Garneer met korianderblaadjes of platte peterselie.

Ingrediënten

  • 3 blikjes John West Makreelfilets in Water Easypeel (115g)
  • 1 paksoi
  • 250 g noedels
  • 2 el olie
  • 2 el Thaise rode currypasta
  • 200 ml kokosmelk
  • korianderblaadjes
  • platte peterselie
Delen
Print