Komkommerrolletjes met makreel

4 personen
10 minuten
Borrelhapje
Makreel

Bereiden

  1. Laat de makreelfilets uitlekken en plaats deze in een kom. Prak ze ietwat fijn. Voeg het citroensap en ongeveer 3 tl zwarte peper toe. Meng alles goed door elkaar en laat de makreel minimaal 6 minuten marineren.
  2. Schil de komkommer met een kaasrasp. Gooi de buitenste en binnenste lagen weg: deze zijn te dik of te waterig om op te rollen.
  3. Besmeer elke reep komkommer met de kaas en beleg een uiteinde met een beetje makreel. Voeg naar smaak (een) blaadje(s) peterselie en koriander toe. Breng op smaak met zout en rol voorzichtig op. Zet de rolletjes vast met een prikker.

 

TIP: Maak dit borrelhapje al eerder klaar en haal uit de koelkast als de gasten binnen komen!

Ingrediënten

  • 1 blik John West MSC Makreelfilets in water Easypeel (115g)
  • 1 el citroensap
  • 1 komkommer
  • 150 g Philadelphia kaas
  • verse peterselie
  • verse koriander
  • peper en zout
Delen
Print