Gevulde paprika met tonijn

4 personen
10 minuten
Voorgerecht
Vis met een extra

Bereiden

  1. Meng in een grote kom de tonijn inspirations met de roomkaas. Breng op smaak met zout, peper en chilipoeder.
  2. Was en halveer de paprika’s en ontdoe deze van hun pitjes. Vul de paprika’s voorzichtig met het tonijnmengsel.
  3. Laat even afkoelen in de koelkast, garneer met de pijnboompitjes en serveer bijvoorbeeld met een frisse salade.

 

TIP: Gebruik echte piquillo-paprika’s, of gegrilde paprika’s uit een pot. Deze zijn wel kleiner en extra breekbaar! Of grill de halve paprika’s kort in de oven/grill voor u deze vult met het tonijnmengsel.

Ingrediënten

  • 3 blikjes John West Inspirations Tonijn Basilicum (80g)
  • 4 rode paprika’s
  • 400 g Philadelphia kaas
  • 50 g pijnboompitjes
  • chilipoeder
  • zout en peper
Delen
Print