Gevulde eieren met pittige makreel

4 personen
20 minuten
Borrelhapje
Makreel

Bereiden

  1. Giet de olie van de makreel in een kom. Snijd de chilipepers fijn en meng deze met de olie. Plet de makreelfilets in dit mengsel en laat minimaal 8 minuten marineren.
  2. Kook de eieren voor 10 minuten. Laat ze schrikken, pel en halveer de eieren in de lengte.
  3. Verwijder het eigeel en meng dit door de makreelfilets. Hak de dragon fijn. Voeg de dragon en mosterd bij het makreelmengsel en breng op smaak met zout en peper.
  4. Vul de eitjes met het mengsel. Serveer koud.

 

TIP: Voeg paprikapoeder toe aan de mosterd voor een rodere kleur.

Ingrediënten

  • 1 blik John West Gerookte Makreelfilets in Zonnebloemolie (145g)
  • 2 chilipepers
  • 4 eieren
  • 1 bosje verse dragon
  • 2 el mosterd
Delen
Print