Gevulde eieren met pittige makreel
4 personen
20 minuten
Borrelhapje
Makreel
Bereiden
- Giet de olie van de makreel in een kom. Snijd de chilipepers fijn en meng deze met de olie. Plet de makreelfilets in dit mengsel en laat minimaal 8 minuten marineren.
- Kook de eieren voor 10 minuten. Laat ze schrikken, pel en halveer de eieren in de lengte.
- Verwijder het eigeel en meng dit door de makreelfilets. Hak de dragon fijn. Voeg de dragon en mosterd bij het makreelmengsel en breng op smaak met zout en peper.
- Vul de eitjes met het mengsel. Serveer koud.
TIP: Voeg paprikapoeder toe aan de mosterd voor een rodere kleur.
Ingrediënten
- 1 blik John West Gerookte Makreelfilets in Zonnebloemolie (145g)
- 2 chilipepers
- 4 eieren
- 1 bosje verse dragon
- 2 el mosterd
Print