Fris borrelhapje met komkommer, makreel en tonijn

4 personen
10 minuten
Borrelhapje
Makreel

Bereiden

  1. Hak de rode peper fijn en meng deze (inclusief pitjes) met 3 eetlepels olijfolie. Wentel de makreelfilets hier goed in om. Meng in een andere kom de tijm met het citroensap. Wentel de tonijn hier goed in om. Laat de tonijn en makreel voor minimaal 8 minuten marineren.
  2. Snijd de komkommer in plakjes. Plaats op elk plakje komkommer een theelepel kaas.
  3. Plaats een beetje tonijn op de helft van de komkommerschijfjes, en de makreel op de andere helft van de hapjes.
  4. Snijd de zongedroogde tomaten fijn en garneer de hapjes ermee.

 

TIP: Vervang de komkommer door schijfjes wortel!

Ingrediënten

  • 1 blik John West Gerookte Makreelfilets in Zonnebloemolie (145g)
  • 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120g)
  • 1 rode peper
  • 2 takjes tijm
  • 3 el citroensap
  • 150 g zongedroogde tomaten
  • 1 komkommer
  • 200 g opgeklopte verse kaas (fromage frais fouetté)
  • olijfolie
Delen
Print