Easy going Snacks

4 personen
10 minuten
Borrelhapje
Sardines

Bereiden

  1. Pers het sap van de citroen uit en vang dit op. Verwijder de zaadlijsten en het kopje van het pepertje.
  2. Doe alle ingrediënten – behalve de Gegrilde Sardines en het brood – bij elkaar in een kom en mix het met de staafmixer tot een gladde dip. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  3. Rooster het zuurdesembrood of grill het in de koekenpan.
  4. Beleg het brood met de Gegrilde Sardines en bestrijk met de zelfgemaakte korianderpesto.

 

Bekijk hier hoe ik het recept bereid.

Eet smakelijk, groetjes Jaymz

Ingrediënten

  • 1 blikje John West Gegrilde Sardines (100 g)
  • 200 ml extra vergine olijfolie
  • 1 bosje koriander (±15 g)
  • 1 bosje peterselie (±15 g)
  • 1 Spaans pepertje
  • 1 teen knoflook
  • 1 tl komijnpoeder
  • 1 citroen (of citroensap)
  • paar sneetjes zuurdesembrood
Delen
Print