Chiliburger Tonijn

4 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Vis met een extra

Bereiden

1. Laat de Tonijn Inspirations Chili & Knoflook uitlekken en meng deze met de eidooiers en de bloem tot een geheel. Vorm hiervan 4 bolletjes en druk deze voorzichtig plat. Bak de tonijnburgers in vier minuten goudbruin in een koekenpan met wat olijfolie.

2. Meng ondertussen de maïs met de tacosaus. Snijd de tomaat in plakjes.

3. Snijd de broodjes open en beleg deze met wat sla, de tonijnburgers en verdeel de plakjes tomaat erover. Schep de saus hierop en maak de burgers af met wat grof geknipte koriander en de bovenkant van de broodjes.

Ingrediënten

  • 3 blikjes John West Tonijn Inspirations Chili & Knoflook (80 g)
  • 4 el bloem
  • 2 eidooiers
  • 1 el olijfolie
  • 1 el maïs (uit blik of pot)
  • 2 el tacosaus (mild of pikant)
  • 2 tomaten
  • 75 g gemengde sla
  • 8 takjes koriander
  • 4 AH Excellent Luxe broodjes
Delen
Print