Brood met gegrilde kaas en zalm

2 personen
10 minuten
Lunch
Zalm roze

Bereiden

  1. Hak de verse kruiden fijn en rasp de kaas. Laat de zalm uitlekken, verwijder eventueel vel en graten en verdeel in stukjes.
  2. Voeg de Philadelphia kaas, 2/3 van de cheddar kaas en de verse kruiden bij de zalm. Meng goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm de grill voor – bij gebrek aan een grill kunt u ook gebruik maken van de oven. Besmeer de boterhammen met het zalmmengsel. Besprenkel met de resterende cheddar kaas, grill voor 5 minuten tot de kaas gesmolten is en serveer direct.

 

TIP: Voor een vollere smaak kunt u ook kiezen voor onze Wilde Rode Zalm!

 

Ingrediënten

  • 1 blik John West Wilde Roze Zalm (213g)
  • 100 g Philadelphia Knoflook & Kruiden
  • 50 g cheddar kaas
  • 1 el verse dille of bieslook
  • 2 dikke sneden bruin brood
  • zout en peper
Delen
Print