Brood met gegrilde kaas en zalm
2 personen
10 minuten
Lunch
Zalm roze
Bereiden
- Hak de verse kruiden fijn en rasp de kaas. Laat de zalm uitlekken, verwijder eventueel vel en graten en verdeel in stukjes.
- Voeg de Philadelphia kaas, 2/3 van de cheddar kaas en de verse kruiden bij de zalm. Meng goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Verwarm de grill voor – bij gebrek aan een grill kunt u ook gebruik maken van de oven. Besmeer de boterhammen met het zalmmengsel. Besprenkel met de resterende cheddar kaas, grill voor 5 minuten tot de kaas gesmolten is en serveer direct.
TIP: Voor een vollere smaak kunt u ook kiezen voor onze Wilde Rode Zalm!
Ingrediënten
- 1 blik John West Wilde Roze Zalm (213g)
- 100 g Philadelphia Knoflook & Kruiden
- 50 g cheddar kaas
- 1 el verse dille of bieslook
- 2 dikke sneden bruin brood
- zout en peper
Print