Terrine de Maquereau

4 personen
10 minuten
Feest
Makreel

Bereiden

  1. Verdeel de makreel in stukjes en breng ze op smaak met vers gemalen zwarte peper en het citroensap.
  2. Bedek de bodem van 4 afsluitbare glazen potjes met een deel van de zongedroogde tomaatjes. Verdeel de roomkaas over de potjes als tweede laag.
  3. Maak de derde laag met afwisselend zongedroogde tomaten en stukjes makreel.
  4. Garneer met de blaadjes basilicum. Serveer je het niet direct, sluit het deksel dan goed en bewaar het gerecht in de koelkast.
  5. Serveer met brood of soepstengels.

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Makreelfilets in Water Easypeel (115g)
  • 2 el citroensap
  • 8 zongedroogde tomaten
  • 200 g roomkaas
  • 8 basilicum blaadjes
  • peper
Delen
Print