Easy going Snacks
4 personen
10 minuten
Borrelhapje
Sardines
Bereiden
- Pers het sap van de citroen uit en vang dit op. Verwijder de zaadlijsten en het kopje van het pepertje.
- Doe alle ingrediënten – behalve de Gegrilde Sardines en het brood – bij elkaar in een kom en mix het met de staafmixer tot een gladde dip. Voeg naar smaak zout en peper toe.
- Rooster het zuurdesembrood of grill het in de koekenpan.
- Beleg het brood met de Gegrilde Sardines en bestrijk met de zelfgemaakte korianderpesto.
Bekijk hier hoe ik het recept bereid.
Eet smakelijk, groetjes Jaymz
Ingrediënten
- 1 blikje John West Gegrilde Sardines (100 g)
- 200 ml extra vergine olijfolie
- 1 bosje koriander (±15 g)
- 1 bosje peterselie (±15 g)
- 1 Spaans pepertje
- 1 teen knoflook
- 1 tl komijnpoeder
- 1 citroen (of citroensap)
- paar sneetjes zuurdesembrood
Print