Omelet met Makreel in Gekruide Tomatensaus
1 persoon
20 minuten
Lunch
Makreel
Bereiden
- Verhit in een koekenpan de olijfolie en roerbak de spinazie tot deze geslonken is
- Voeg de stukjes tomaat toe en vervolgens de losgeklopte eieren, zorg dat heel de bodem bedekt is met ei
- Nu schuddend aan de pan en met een bakspatel de omelet vormen
- Leg de makreel met de saus op de rand van de omelet en vouw de omelet dubbel
- Als de omelet mooi gestold is mag het vuur uit
- Serveer de omelet op een bord en verdeel de basilicum over de omelet
Tip: Heerlijk met een salade of op brood
Ingrediënten
- 5 ml olijfolie
- 100 g spinazie
- 1 tomaat, in stukjes gesneden
- 2 eieren, losgeklopt met ver gemalen peper
- 1/2 blikje John West MSC Makreelfilets in Gekruide Tomatensaus Easypeel (115g)
- 1 takje verse basilicum, gesneden
Print