Omelet met Makreel in Gekruide Tomatensaus

1 persoon
20 minuten
Lunch
Makreel

Bereiden

  • Verhit in een koekenpan de olijfolie en roerbak de spinazie tot deze geslonken is
  • Voeg de stukjes tomaat toe en vervolgens de losgeklopte eieren, zorg dat heel de bodem bedekt is met ei
  • Nu schuddend aan de pan en met een bakspatel de omelet vormen
  • Leg de makreel met de saus op de rand van de omelet en vouw de omelet dubbel
  • Als de omelet mooi gestold is mag het vuur uit
  • Serveer de omelet op een bord en verdeel de basilicum over de omelet

Tip: Heerlijk met een salade of op brood

Ingrediënten

  • 5 ml olijfolie
  • 100 g spinazie
  • 1 tomaat, in stukjes gesneden
  • 2 eieren, losgeklopt met ver gemalen peper
  • 1/2 blikje John West MSC Makreelfilets in Gekruide Tomatensaus Easypeel (115g)
  • 1 takje verse basilicum, gesneden
Delen
Print