Zalmsalade met Quinoa, Avocado en Feta

4 personen
20 minuten
Lunch
Zalm roze

Bereiden

Bereidingswijze

- Kook de quinoa 15 minuten in water met zout en giet het daarna af.
- Snijd de wortels in schijfjes en halveer de tomaten
- Voeg de quinoa en zalm toe, roer daarna goed.
- Snijd de feta in blokjes en de avocado in reepjes en voeg ze daarna toe met wat zout en peper.
- Breng de salade op smaak met wat olijfolie en azijn en te slotte de peterselie over het gerecht
- Eet smakelijk!

Voeg eventueel wat citroen toe om het gerecht nog wat extra pit te geven.

Ingrediënten

  • 1 blikje John West MSC Zalmstukjes met Citroen en Tijm
  • 150 gram quinoa
  • 180 gram feta
  • 2 wortels
  • 1 avocado
  • 1 handje cherrytomaatjes
  • 2 takjes peterselie
  • Een scheutje olijfolie
  • 1 el balsamico azijn
  • Zout en peper
Delen
Print