Pasta pesto met zalm en feta
4 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Zalm roze
Bereiden
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed uitlekken.
- Laat ondertussen de erwtjes en de zalm uitlekken, bewaar 2 el van het vocht van de zalm. Verwijder eventueel vel en graten van de zalm en maak de stukken los. Verkruimel de feta kaas.
- Meng de uitgelekte pasta met het vocht van de zalm, de pesto en de erwtjes in de pastapan en kook voor 2-3 minuten onder goed roeren. Voeg de laatste 30 seconden de zalm toe.
- Verdeel over de borden en garneer met de basilicumblaadjes en verkruimelde feta.
TIP: Probeer voor een vollere smaak eens onze rode zalm: John West Wilde Rode Zalm (418g).
Ingrediënten
- 1 blik John West Wilde Roze Zalm (418g)
- 300 g penne
- 1 potje groene pesto
- 100 g erwtjes (blik)
- 150 g feta kaas
- handvol basilicum blaadjes
Print