WWF

2 oktober 2017 geplaatst

ONZE SAMENWERKING MET HET WWF! 

Wist u dat 70% van onze planeet bedekt wordt door water en dat meer dan 1 miljard mensen van vis afhankelijk zijn als voornaamste bron van proteïnen? Daarom zijn we bij John West van mening dat duurzaamheid extreem belangrijk is. Dit is de reden dat we zijn gaan samenwerken met het WWF.

DOEL VAN DE SAMENWERKING

Om ervoor te zorgen dat de volgende generaties ook kunnen genieten van vis, is het onze ambitie om al onze tonijn ofwel MSC gecertificeerd te krijgen ofwel dat ze mee worden genomen in een Fishery Improvement Project (FIP) om zodoende in aanmerking te komen voor MSC certificering.

De eerste fase van de samenwerking loopt van oktober 2014 tot oktober 2018. Het is onze intentie om de samenwerking daarna voor nog eens 4 jaar te verlengen. Lees hier meer over onze samenwerking met het WWF, de doelen die we inmiddels bereikt hebben en de doelen die we ons gesteld hebben voor de toekomst: 

Voor een volledig overzicht van onze doelstellingen, download je de WWF & John West Seafood Charter hier: http://bit.ly/2f3TMNm 

Delen

Ook interessant

Verantwoorde Visvangst

Duurzaamheid en verantwoorde visvangst staat bij John West hoog in het vaandel. Daarom investeert Thai Union (onze moedermaatschappij) veel in onderzoek en ...

Lees meer

onze duurzaamheidsbelofte

Wil je meer weten over onze duurzaamheidsbelofte klik dan hier!

Lees meer
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het