Zomerse Zalmpasta

4 personen
30 minuten
Hoofdgerecht
Zalm roze

Bereiden

  1. Laat de zalm uitlekken, hak de peterselie en dille grof, pers de limoen boven een schaaltje uit en rasp de limoen boven een ander schaaltje.
  2. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg op dat moment de erwtjes en limoenrasp toe en kook nog twee minuten door. Spoel af onder koud water en lek uit.
  3. Meng de pasta en erwtjes met de zalm, spinazie, peterselie en dille in een grote kom. Meng in een andere kom het limoensap, de olijfolie en de honing tot een dressing. Giet deze dressing door de pastasalade, roer even door en breng op smaak met zout en peper. Serveer direct, of eet het als een koude pastasalade.

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Wilde Roze Zalm Graatloos (170g)
  • 200 g pasta
  • 80 g erwtjes (diepvries)
  • 1 limoen
  • 2 el verse peterselie
  • 2 el verse dille
  • 55 g verse babyspinazie
  • 2 el olijfolie
  • 1 el honing
  • zout en peper
Delen
Print