Zalmburger

4 personen
20 minuten
Lunch
Zalm rood

Bereiden

1. Laat de Wilde Rode Zalm uitlekken. Meng de zalm met de dragon, de eidooiers en de bloem tot een geheel. Vorm hiervan 4 bolletjes en druk deze voorzichtig plat. Bak de mini burgers in vier minuten goudbruin in een koekenpan met wat olijfolie.

2. Snijd de helft van de dille fijn en meng dit door de mayonaise. Snijd de komkommer in plakjes.

3. Snijd de broodjes open en beleg deze met wat sla. Leg de hamburgers op het bedje sla en verdeel de komkommerplakjes er overheen. Garneer uw burger met een toefje dillemayonaise, wat kappertjes en een takje dille.

Ingrediënten

  • 1 blik John West Wilde Rode Zalm (213 g)
  • 2 eidooiers
  • 4 el bloem
  • 1 tl gedroogde dragon
  • 1 el olijfolie
  • 8 takjes verse dille
  • 2 el mayonaise
  • ¼ komkommer
  • 1 el kappertjes
  • 4 blaadjes krulsla
  • 4 hamburgerbroodjes
Delen
Print