Wrap van ei met tonijn
2 personen
10 minuten
Lunch
Tonijn
Bereiden
Gezond, makkelijk en lekker! Binnen een handomdraai een heerlijke gezonde ei wrap met tonijn op tafel. Eet Smakelijk!
Bereidingswijze
- Doe de maïzena in een kom met water en roer hier goed doorheen totdat de maïzena oplost.
- Voeg vervolgens de eieren toe met een het zout en de kruiden en klop dit los.
- Verhit een koekenpan met olijfolie en voeg het eimengsel toe aan de pan.
- Verdeel het mengsel goed over de pan en bak het rustig op een half vuurtje totdat de bovenkant van de wrap droog is. Draai vervolgens de wrap om en bak de andere kant rustig gaar.
- Leg de spinazie, rode ui, wortel, tonijn en fijn gescheurde basilicumblaadjes in een kom en meng alle ingrediënten door elkaar.
- Leg de wrap op een bord en vul deze met het groentemengsel met tonijn.
- Oprollen, doorsnijden en genieten maar!
Serveertip
Probeer deze wrap ook eens met de Makreel easy peel in olijfolie (115 g) van John West
Weetjes
- Een snel te maken wrap met de rauwe groenten. Ideaal als koud gerecht!
- Door de natuurlijke smaken van alle ingrediënten heeft het weinig toevoeging nodig.
- Vis uit blik, zoals tonijn in olijfolie, bevat veel goede vetzuren en is eiwitrijk.
- De wrap is ook als warm gerecht te eten. Roerbak de vulling! Heerlijk om te variëren met bijvoorbeeld voorjaarsgroenten zoals asperges.
Ingrediënten
- ½ blikje JW tonijnstukken in zonnebloemolie (145g)
- 1 tl maïzena
- 2 eieren
- 40 gram spinazie
- 40 gram wortel aan fijne reepjes gesneden (of groente tagliatelle)
- 10 gram rode ui, in flinterdunne ringen
- Tomaat om te garneren
- Verse basilicumblaadjes
- Snufje zout en peper en Provençaalse kruiden
- Olijfolie, om in te bakken
- 1 tl water voor de maïzena
Print