Wokschotel met Zalm en groenten

4 personen
10 minuten
Lunch
Zalm rood

Bereiden

1. Snipper de ui en snijd de lente-uitjes in ringen. Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en de tomaat. Snijd de komkommer in boogjes en de tomaten in blokjes. Laat de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten.

2. Verwarm de olijfolie in een wok of grote pan en roerbak de ui tot deze glazig is. Schep de zalm erbij en roerbak kort mee. Roer de komkommer, tomaat, lente-ui en wat gemalen peper en zout erdoor en bak alles al omscheppend 1 minuut. Meteen serveren.

Ingrediënten

  • 1 blik John West Wilde Rode Zalm (418 g)
  • 1 ui
  • 2 lente-uitjes
  • 1 komkommer
  • 4 tomaten
  • 1 el olijfolie
  • versgemalen zwarte peper en zout
Delen
Print