Tuna Melt

2 personen
10 minuten
Lunch
Tonijn

Bereiden

  1. Verwarm de grill voor. Grill de ciabatta kort aan beide kanten, plaats ze in een ovenschaal en verdeel de tonijn over het brood.
  2. Halveer de cherrytomaatjes, snipper de ui en rasp de cheddar kaas. Meng deze ui, kaas, mosterd en maïs in een kom.
  3. Verdeel het mengsel over de boterhammen, beleg met de cherrytomaatjes en plaats nog heel kort onder de grill tot de kaas is gesmolten en de tomaatjes zacht zijn.

TIP: Heerlijk naast een groene salade! Bij gebrek aan een grill kunt u ook gebruik maken van een oven.

Ingrediënten

  • 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120g)
  • 5 cherrytomaatjes
  • 25 g maïs (uit blik)
  • 1 lente ui
  • 50 g cheddar kaas (geraspt)
  • 1 tl mosterd
  • 2 sneetjes ciabatta brood
Delen
Print