Tonijn tortilla

2 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Tonijn

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de lente-uitjes, rode peper en knoflook. Bak dit, op middelhoog vuur, voor 3-4 minuten aan.
  2. Voeg de bonen toe en laat het geheel nog 2-3 minuten bakken. Voeg dan de tonijn en roomkaas toe. Roer even door en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm de tortilla’s in een koekenpan, vul ze met het tonijn-bonen mix en rol op tot een wrap. Serveer eventueel met een salade.

 

TIP: Deze tonijn-bonen mix is ook heerlijk als borrelhapje! Herhaal stap 1-3, plaats deze heerlijke tonijn-bonen mix op een bord en serveer de dip met tortillachips.

Ingrediënten

  • 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120g)
  • 3 lente-uitjes, in ringen gesneden
  • 1 of 2 rode pepers, zaadlijsten verwijderd en fijn gesneden
  • 1 teentje knoflook, fijn geperst
  • 400 g gemengde bonen uit blik of pot, uitgelekt
  • 4 el roomkaas
  • 2 tortilla’s
  • 2 tl olijfolie
  • zout en peper
Delen
Print