Tonijn tortilla

4 personen
20 minuten
Voorgerecht
Tonijn

Bereiden

  1. Meng in een kom de verse tijm met het citroensap. Wentel de tonijn hier goed doorheen en laat minimaal 8 minuten marineren.
  2. Klop de eieren los, hak de kruiden fijn en pers de knoflook. Meng in een kom het ei met de knoflook, kruiden en tonijn.
  3. Verhit wat olie in een pan en giet het eimengsel hierin. Bak op middelhoog vuur tot de randen garen. Plaats de omelet voorzichtig op een bord, en plaats deze dan weer omgekeerd terug in de pan voor 5 minuten om de andere kant te garen.
  4. Verdeel de omelet in stukjes en serveer warm of koud als voorgerecht of borrelhapje. Garneer met verse bieslook.

Ingrediënten

  • 2 blikjes John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120g)
  • 5 takjes verse tijm
  • 3 el citroensap
  • 6 eieren
  • 1 teentje knoflook
  • verse platte peterselie
  • verse bieslook
  • verse basilicum
  • olijfolie
  • zout en peper
Delen
Print