Tonijn tortilla
2 personen
20 minuten
Hoofdgerecht
Tonijn
Bereiden
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de lente-uitjes, rode peper en knoflook. Bak dit, op middelhoog vuur, voor 3-4 minuten aan.
- Voeg de bonen toe en laat het geheel nog 2-3 minuten bakken. Voeg dan de tonijn en roomkaas toe. Roer even door en breng op smaak met zout en peper.
- Verwarm de tortilla’s in een koekenpan, vul ze met het tonijn-bonen mix en rol op tot een wrap. Serveer eventueel met een salade.
TIP: Deze tonijn-bonen mix is ook heerlijk als borrelhapje! Herhaal stap 1-3, plaats deze heerlijke tonijn-bonen mix op een bord en serveer de dip met tortillachips.
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120g)
- 3 lente-uitjes, in ringen gesneden
- 1 of 2 rode pepers, zaadlijsten verwijderd en fijn gesneden
- 1 teentje knoflook, fijn geperst
- 400 g gemengde bonen uit blik of pot, uitgelekt
- 4 el roomkaas
- 2 tortilla’s
- 2 tl olijfolie
- zout en peper
Print