Stirfry noodles met zalm

4 personen
10 minuten
Hoofdgerecht
Zalm roze

Bereiden

  1. Laat de zalm uitlekken (bewaar 2 el vocht!) en verwijder eventueel vel en graten. Verdeel de zalm in stukken. Zorg dat alle groenten klaar staan voor gebruik.
  2. Verhit 2 el olie in een wokpan en voeg alle groenten toe. Wok op hoog vuur voor 3-4 minuten onder constant roeren tot zee en beetje zachter, maar nog steeds knapperig zijn.
  3. Voeg de noedels, het vocht van de zalm en de chilisaus toe. Roer 2 minuten door op hoog vuur, voeg dan de zalmstukken toe voor de laatste 30 seconden toe. Let op dat deze niet in te kleine stukjes breken.
  4. Verdeel het geheel over 4 warme borden/kommen en garneer met een paar druppeltjes chilisaus.

 

TIP: Gebruik voor een vollere smaak onze rode zalm: John West Wilde Rode Zalm (418g).

Ingrediënten

  • 1 blik John West Wilde Roze Zalm (418g)
  • 600 g groenten (uit kant-en-klaar zakje of vers gesneden)
  • 300 g woknoedels
  • 3 el sweet-chili saus
Delen
Print