Stirfry noodles met zalm
4 personen
10 minuten
Hoofdgerecht
Zalm roze
Bereiden
- Laat de zalm uitlekken (bewaar 2 el vocht!) en verwijder eventueel vel en graten. Verdeel de zalm in stukken. Zorg dat alle groenten klaar staan voor gebruik.
- Verhit 2 el olie in een wokpan en voeg alle groenten toe. Wok op hoog vuur voor 3-4 minuten onder constant roeren tot zee en beetje zachter, maar nog steeds knapperig zijn.
- Voeg de noedels, het vocht van de zalm en de chilisaus toe. Roer 2 minuten door op hoog vuur, voeg dan de zalmstukken toe voor de laatste 30 seconden toe. Let op dat deze niet in te kleine stukjes breken.
- Verdeel het geheel over 4 warme borden/kommen en garneer met een paar druppeltjes chilisaus.
TIP: Gebruik voor een vollere smaak onze rode zalm: John West Wilde Rode Zalm (418g).
Ingrediënten
- 1 blik John West Wilde Roze Zalm (418g)
- 600 g groenten (uit kant-en-klaar zakje of vers gesneden)
- 300 g woknoedels
- 3 el sweet-chili saus
Print