Salade met John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes
2 personen
20 minuten
Lunch
Tonijn
Bereiden
Rooster de walnoten even in een droge koekenpan. Maak een vinaigrette van 1 tl mosterd, 3 el olijfolie en 1 el witte wijnazijn op smaak gemaakt met peper en zout. Breng water aan de kook met wat zout en blancheer de Haricots verts 3 min en spoel ze af met koud water. Verdeel de botersla over twee borden en schik hier de rest van de ingrediënten over. Garneer met de dressing.
Tip: als je begint met de mosterd en al roerend de olijfolie en de witte wijnazijn er doorheen mengt krijg je een mooie gebonden dressing.
Ingrediënten
- 1 blikje John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes 110g
- 150 g Haricots verts, schoongemaakt
- 200 g botersla (kropsla)
- 1 rode ui, in ringen
- 100 g zwarte olijven, in vieren
- 10 rode cherrytomaten, gehalveerd
- 1 avocado in parten
- 50 g walnoten
- 3 el Olijfolie
- 1 el Witte wijnazijn
- 1 tl Franse mosterd
Print