Salade met John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes

2 personen
20 minuten
Lunch
Tonijn

Bereiden

Rooster de walnoten even in een droge koekenpan. Maak een vinaigrette van 1 tl mosterd, 3 el olijfolie en 1 el witte wijnazijn op smaak gemaakt met peper en zout. Breng water aan de kook met wat zout en blancheer de Haricots verts 3 min en spoel ze af met koud water. Verdeel de botersla over twee borden en schik hier de rest van de ingrediënten over. Garneer met de dressing.

Tip: als je begint met de mosterd en al roerend de olijfolie en de witte wijnazijn er doorheen mengt krijg je een mooie gebonden dressing.

Ingrediënten

  • 1 blikje John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes 110g
  • 150 g Haricots verts, schoongemaakt
  • 200 g botersla (kropsla)
  • 1 rode ui, in ringen
  • 100 g zwarte olijven, in vieren
  • 10 rode cherrytomaten, gehalveerd
  • 1 avocado in parten
  • 50 g walnoten
  • 3 el Olijfolie
  • 1 el Witte wijnazijn
  • 1 tl Franse mosterd
Delen
Print