Paasbrunch

6 personen
30 minuten
Lunch
Tonijn

Bereiden

Voorbereiding:

  1. Kook de eieren. Snijd 1 gekookt ei fijn. Snijd 4 eieren in kwarten.
  2. Halveer de zilveruitjes, snijd de rode ui in ringen, snipper de witte ui en snijd de augurken fijn.
  3. Laat de kappertjes, roze zalm en ansjovisfilets uitlekken. Maak de zalm los.

Gevulde eieren:

  1. Haal het eigeel voorzichtig uit 4 gekookte eieren.
  2. Meng het eigeel met John West Tonijnstukken met een vleugje water, de gesnipperde witte ui, 1 tl mosterd, 1 el mayonaise, 1 el kappertjes, peper en zout.
  3. Vul het eiwit op met de tonijnsalade en garneer eventueel met peterselie.

 

Zalmsalade:

  1. Maak een salade van John West Wilde Roze Zalm, 1,5 el mayonaise, 1 el ketchup, 1 tl mosterd, het klein gesneden ei, de zilveruitjes, de augurkjes, peper en zout naar smaak.
  2. Garneer de salade met een takje verse dille

 

Salade Niçoise:

  1. Doe de rucola in een kom.
  2. Achtereenvolgens verdeel je de rode uienringen, olijven, ansjovisfilets, 4 eieren in kwarten gesneden, tot slot de John West Tuna with a Twist Tonijn met Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing.

 

Serveer de gevulde eieren, zalmsalade en salade niçoise met verschillende soorten brood, zeker weten dat het smullen wordt met Pasen!

Ingrediënten

  • John West Tonijnstukken met een Vleugje Water (60g)
  • John West Wilde Roze Zalm Graatloos (170g)
  • John West Tuna with a Twist Tonijn met Ovengedrooge Tomaten en Kruidendressing (85g)
  • John West Anjovisfilets in Olijfolie (50g)
  • 9 eieren
  • zakje rucola
  • 1 el kappertjes
  • 10 zilveruitjes
  • 3 augurkjes
  • 1 rode ui
  • 1 kleine ui
  • handje vol zwarte olijven
  • 2,5 el mayonnaise
  • 1 el ketchup
  • 2 tl mosterd
  • 1 takje verse dille
  • peper en zout naar smaak
  • een paar mooie grove broden
Delen
Print