Omeletrolletjes met Tonijn

6 personen
20 minuten
Borrelhapje
Tonijn

Bereiden

1. Klop de eieren los met de melk, zout en peper. Verhit ½ eetlepel olijfolie in een koekenpan, voeg de helft van het eimengsel toe en bak hiervan een dunne omelet. Bak op dezelfde manier nog een omelet.

2. Laat de omeletten iets afkoelen. Snijd ondertussen de paprika in kleine blokjes. Bestrijk de licht afgekoelde omeletten met de roomkaas en schep in het midden een strook tonijn. Verdeel de paprika en rucola over de omeletten en rol ze stevig op.

3. Laat ze ca. 15 min in de koelkast opstijven. Snijd ze met een scherp mes elk in 6 stukjes. Prik deze evt. vast met een houten prikker. Verdeel ze over een schaal om feestelijk op te dienen.

p.st. ± 45 kcal / 3 g eiwit / 3 g vet (waarvan 2 g onverzadigd) / 1 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 zakje John West Tuna with a Twist Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85 g)
  • 2 eieren
  • 2 el melk
  • 1 el olijfolie
  • 50 g verse zachte roomkaas (light)
  • rode paprika
  • 10 g rucola
  • peper en zout
  • 8 houten prikkers
Delen
Print