Omelet pannenkoekjes met tonijn

1 persoon
10 minuten
Lunch
Tonijn

Bereiden

Pannenkoeken als lunch! Met deze healthy omelet pannenkoeken met tonijn wordt elke lunch een feestje. 

Bereidingswijze

  • Neem een beslagkom, meng met een garde de eieren en bloem tot een glad beslag en voeg de rozijnen toe.
  • Verhit de boter in een koekenpan en verdeel  het beslag in de koekenpan.
  • Keer na circa 1 minuut de pannenkoek om en bak deze zachtjes in nog 1 minuut gaar.
  • Leg de pannenkoek op een bord en laat het afkoelen.
  • Verdeel het tonijnmengsel over de pannenkoek en rol deze vervolgens strak op.
  • Snij de pannenkoek in 5 of 6 stukken.
  • De zoete pannenkoek met tonijn is klaar voor in de broodtrommel!

Weetje
Dit gerecht lijkt erg energierijk, maar als je het vergelijkt met 3 boterhammen belegt met boter en kaas, worst of pindakaas dan kom je uit op 578 kcal.


Voedingswaarde per persoon
 
514 kcal - 39 g eiwitten - 23 g  vet - 37 g koolhydraten - 2 g voedingsvezels 

Ingrediënten

  • 1 zakje John West Tuna with a Twist Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing 85 g
  • 2 eieren
  • 25 g bloem of zelfrijzend bakmeel
  • 25 g rozijnen
  • 5 g bakboter
Delen
Print