Omelet pannenkoekjes met tonijn
1 persoon
10 minuten
Lunch
Tonijn
Bereiden
Pannenkoeken als lunch! Met deze healthy omelet pannenkoeken met tonijn wordt elke lunch een feestje.
Bereidingswijze
- Neem een beslagkom, meng met een garde de eieren en bloem tot een glad beslag en voeg de rozijnen toe.
- Verhit de boter in een koekenpan en verdeel het beslag in de koekenpan.
- Keer na circa 1 minuut de pannenkoek om en bak deze zachtjes in nog 1 minuut gaar.
- Leg de pannenkoek op een bord en laat het afkoelen.
- Verdeel het tonijnmengsel over de pannenkoek en rol deze vervolgens strak op.
- Snij de pannenkoek in 5 of 6 stukken.
- De zoete pannenkoek met tonijn is klaar voor in de broodtrommel!
Weetje
Dit gerecht lijkt erg energierijk, maar als je het vergelijkt met 3 boterhammen belegt met boter en kaas, worst of pindakaas dan kom je uit op 578 kcal.
Voedingswaarde per persoon
514 kcal - 39 g eiwitten - 23 g vet - 37 g koolhydraten - 2 g voedingsvezels
Ingrediënten
- 1 zakje John West Tuna with a Twist Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing 85 g
- 2 eieren
- 25 g bloem of zelfrijzend bakmeel
- 25 g rozijnen
- 5 g bakboter
Print